GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Gaziantep Siber Suçlar Şube ekipleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize Güvenli internet kullanımı hakkında eğitim vermiştir. Ziyaretlerinden dolayı Siber şube sorumlumuz Abdullah KILINÇLAR ve ekibine ve Eğitimin düzenlenmesini organize eden Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Yakup SAROHAN'a teşekkür ederiz.

May

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz Arapça öğretmeni Merve Gönül BİLGEN danışmanlığında öğrencilerimiz Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü olarak okulumuzun ilk yardım dolabındaki eksik malzemeleri gidermişler, eskimiş malzemeleri yenilemişlerdir. Yapılan etkinlikle ilk yardım konusunda bilinçlenmek ve olası durumda ilk yardım malzemelerine erişimin kolaylaştırılması amaçlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Değerler kulübü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Askıda Kırtasiye etkinliğini yaparak okulumuzda yardımlaşma ve dayanışmayı etkinleştirmek istemistir.

May

Okulumuz öğretmen ve personellerinin meslek tanıtımı ve röportajı

Okulumuz Matematik Öğretmeni Özgür Kabak Sosyal sorumluluk programı kapsamında Meslek tanıtım kulübü olarak "Okulumdaki meslekleri daha yakından tanıyorum"  etkinliğini proje/görev/etkinlik ekibi ile gerçekleştirmiştir.

May

Okulumuzda 8. Sınıflar arasında farklı dersleri kapsayacak şekilde bilgi yarışması düzenlendi. Emeği geçen İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda sınıf seviyeleri arasında farklı dersleri kapsayan bilgi yarışması yapıldı. Emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz Arapça öğretmeni Necmettin BİLGEN danışmanlığında öğrencilerimiz Çevre Koruma Kulübü olarak 'Çevre Sorunları Afişleri' hazırlayarak komşu okulların sınıf panolarına hazırlanan afişleri asmış ve asılan afişteki çevre sorununa dair öğrencilere bilgilendirmeler yapmışlardır. Yapılan etkinlikle çevre sorunlarına duyarlılığın artması amaçlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Sosyal sorumluluk programı kapsamında Okulumuz Tarih öğretmeni Fatih Kipoğlu Yeşilay kulübü olarak proje/etkinlik/görev ekibiyle "Öğrencilere Yönelik İş Güvenliği Tehdidi Oluşturabilecek Durumların Tespiti ve Çözüm Önerileri" Etkinliğiyle gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikle öğrencilerin  bu konuda hem bilinçlenmesi hem de olası tehlikelerin önlenmesi sağlanmıştır.

SEVGİLİ VELİLERİMİZ,

29 NİSAN-3 MAYIS TARİHLERİNDE 12:30-13:00 ARASINDA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞECEK OLAN EĞİTİMİMİZE DAVETLİSİNİZ.

Sosyal Sorumluluk Faatliyetlerimiz

Ock

Tecrübemi Paylaşıyorum adlı faaliyetimize katılıp öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşan ve polislik mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Polis Memuru Furkan beye çok teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem etkinlikleri kapsamında sınıflar arasında Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.